Werk met mij

REnske Jurriëns | Illustrator

Van iets gewoons maak ik graag iets bijzonders. Zodat jouw winkel, zaak of verhaal opvalt. Dat doe ik met oog voor detail, gevoel voor kleur en compositie. Mijn illustraties brengen mensen in beweging: om iets te beleven of te begrijpen. Ze roepen emoties op of maken iets ingewikkelds wat makkelijker.

Ik ben Renske Jurriëns en maak illustraties en geïllustreerde plattegronden. Mijn werk herken je aan de grafische elementen, rustige compositie en vintage kleuren. Ik teken graag gevels van winkels, restaurants en bedrijven. Ik voeg altijd unieke details toe zodat klanten jouw zaak direct herkennen.

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere Creative Life, Hotel The Anthony, Stichting Speelgoed Nederland en Stichting Welzijn Brummen.

Ben je op zoek naar een illustratie? Ik vind het leuk om iets van je te horen! Stuur een mail of vul het contactforumulier in.

Geïllustreerde winkels en Molen de Ster (restaurant)

Let’s Connect! Volg mij op instagram